fredag 2 december 2011

Färgglada paket i grå strumpor


Om man gillar färg så kan jag verkligen rekommendera Panduros Patchwork-papper. En rulle papper, men paketen ser ut som du använt 20 olika rullar.Ett tag kändes strumporna lite väl traditionellt julgråaktiga men när de färgglada paketen flyttat in så livades kalendern helt plötsligt upp (så här såg de ut innan). Hade det här varit för ett år sedan hade jag förmodligen slagit in dem i brunt papper och randigt band. Men alla nya bloggar som hittat hit och som jag hittat till har gjort att det sakta flyttar in mer färg i vårat hem. Vilket jag är väldigt tacksam över. När jag faktiskt ser den turkosa gungstolen, de röda pompomsen, virkade pläden, turkosa lampan eller röda dynorna blir jag glad i hela kroppen.

Så jag säger så här: känner du dig trött och nere - prova med lite färg! Man måste inte måla om något utan en soffkudde kan räcka. Och prova kan ju man alltid....

Trevlig helg!

13 kommentarer:

 1. Så mysig kalender och härliga paket! Blir något att fundera över till nästa år :) Tycker om sådana kalendrar med strumpor och skulle gärna ge mig på att ordna en sån själv.
  kram

  SvaraRadera
 2. oj, oj, oj, så fint!!
  kram Malin

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga små paket! Jag älskar färg... och färg gör mig glad!

  SvaraRadera
 4. Fina paket! Efter att du visade din sladdglömma för några veckor sedan så blev jag faktiskt tvungen att köpa en rulle av det där omslagspapperet jag också. Det visade sig då att det också kommit en julvariant som mest var i rött och rosa. Jag köpte dock samma sort som ditt, de färgerna kändes mer som jag.
  Har tänkt tapetsera insidan av dörrarna på mitt röda skåp med papperet, men också använda det till julklappar.

  SvaraRadera
 5. Så fint! Och så blir jag ju nyfiken på vad paketen innehåller såklart :-)

  SvaraRadera
 6. Vilken härligt färgsprakande kalender det blev!
  /HönaPöna

  SvaraRadera
 7. Hej hej!

  Vad fint det blev! Jag tycker verkligen att din blogg är färgsprakande...

  Kram och trevlig fredag!

  SvaraRadera
 8. Strumporna är helt underbara! Med paketen i blev de bara ännu finare. Funderar på om jag skall göra sådana till mig själv nästa jul, bara för att de är så söta. Får göra en höststädning i makens garderob på jakt efter tröja! ;)

  SvaraRadera
 9. Vilka glada fina paket! För mej blev det tvärtom, minivantarna är så granna, så paketen får mestadels bli nedtonade eller åtminstone färgmatchade med vantarna ;-).

  SvaraRadera
 10. Jättekul papper! Precis som du så vill jag försiktigt ta in mer färg hemma. Kramar Kicki

  SvaraRadera
 11. Ja, visst är det härligt med glada och starka färger. Men ibland kan det bli för mycket också, så färgglada i paket i gråa strumpor är en perfekt lösning, tycker jag. :)

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!