måndag 2 januari 2012

En nyårsbanner


Ibland kommer man på lite sent att just det här är något som jag önskar mig. Så var det med de fina bokstavsbannern som Mokkasin säljer som jag funderat på ett tag. I onsdags när vi strosar runt i ett inomhuscentrum ser jag en Happy New Year-banner och blir påmind om den. Men den var i guld och svart, inte riktigt min stil. Och inte hann jag beställa en från Mockasins mysiga webbbutik. Så jag tar dottern i handen och går tillbaka till Panduro som vi lämnat bara några minuter tidigare (några hundralappar fattigare)  och köper ett svart stort pappersark. Sedan går jag hem och ritar bokstäver och klipper ut, knippsar hål och sätter i färgglada små scrapbooking-clips. Samma dag som nyårsafton kommer jag på att jag vill ha en till för vi kommer ju att vara både i vardagsrummet och köket. Så i rekordfart görs en till.

I övrigt var det inte så mycket party den kvällen jag, Kenneth, våra tre trollungar och barnens två tonårskusiner var det som firade in det nya året. Vi åt temaki sushi och misosoppa med vongolemusslor till middag och hallonpaj till efterrätt. Massor av godis, snacks och läskcider intogs när vi spelade Monopol - gissa vem som vann! Vi klättrade upp för det branta berget över gatan med ficklampa upp till den bästa utkiksplatsen och tittade på fyrverkerier och de hundratals lysande lyktorna som svävade i luften. Sedan gick vi lite vilse på väg ner, drack lite mer Pommac och gick in och åt lite chips och småpratade. Barnen hade sett fram emot natten och bestämt vilka som skulle sova var och med vem. Men när de väl lagts sig ångrade de sig båda två. Mamma och pappa är tydligen mysigast att sova med och kusinerna roligast att leka med. Vid tvåtiden sov vi alla gott.

Vi är alla nöjda med kvällen och jag hoppas att storkusinerna också är det.

Julovet fortsätter och bloggen får vara lite som den är. Det pysslas men tiden att fota finns inte riktigt med när alla barn är hemma det känns mest som jag plockar och lagar mat. Dessutom är de vakna längre på kvällarna så tiden vid datorn försvinner den med. Men om en vecka är ordningen tillbaka....

Ha en bra dag alla ni som tar er tiden att titta in trots att det inte händer så mycket på bloggen just nu.

Mia

8 kommentarer:

  1. Stilig banner - bra att det gick att göra egna ;) Gott Nytt Kreativt År!

    SvaraRadera
  2. Vad är det för sak när man kan själv :)

    God fortsättning på det nya året.

    SvaraRadera
  3. vad härligt det låter...! Och vilka fina banners du gjorde!
    Gott nytt år till dej, och njut av tiden tillsammans!

    SvaraRadera
  4. Wow! Har du klippt ut den där själv?! Tjusigt! :-)

    Gott Nytt 2012 på dig! //Petra

    SvaraRadera
  5. Fin blogg du har! Råkade snubbla över den och passade på att kika lite. Riktigt fin banner du gjorde.

    SvaraRadera
  6. Så duktig du är! Jag var lat och köpte min :)
    Kramar Kicki

    SvaraRadera
  7. Storkusinerna hade haft det jättekul och jag är oerhört tacksam över att de fick vara hos er! Stor kram Teresa

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!