fredag 5 november 2010

En tidigt födelsedagspresent.



Idag när Juliette kommer hem har jag en liten överraskning. Jag har äntligen gjort klart sänggaveln. Det tog egentligen bara en kväll men tanken har funnits ett tag. Den är gjord av hyllplanet som satt i TV skåpet, det skåp som jag tidigare gjort om till garderob åt Leonard.


Hyllplantet räckte precis till sänggavel och små sidogavlar ( björnens lilla arm vilar på den ena). Ett litet hjärta på toppen som jag knutit en rosett i satinband runt.
Den här gången har jag bara använt plugg och är väldigt förvånad över hur bra det sitter. Det var dessutom mycket lättare och snyggare än skruv.


Nu får vi hoppas att min lilla prinsessa blir glad då hon kommer hem efter en halvdag på pappas jobb.


Trevlig helg till er alla!

7 kommentarer:

  1. Det är jag säker på att hon blir! Jättegulligt. Och vad duktig du är!
    Och visst är det härligt med snälla mammor som bara vill ställa upp!
    Ha det så gott i helgen!
    Kram
    Ellinor

    SvaraRadera
  2. Hon kommer nog att bli överlycklig :). Vilken tur hon har som har en sådan idérik och händig mamma!
    Hoppas hela familjen får en skön helg!
    Kram/Annie

    SvaraRadera
  3. Oh! Vad spännande för henne!
    I mellandagarna 2008 så bestämde vi oss för att se till att vår tjej, då 6,5 år, skulle få ett eget rum. Hon hade precis blivit storasyster för andra gången och eftersom det var meningen att minstingen lite längre fram skulle få flytta in i det stora barnrummet så var det bara att sätta igång... Vi rev ut den klädkammaren (bor i en 3:a på 68kvadrat i centrala Gbg) och började ordna - i smyg. Det blev en platsbyggd säng med mycket förvaring under, specialbyggt skrivbord, en puff och ROSA HELTÄCKNINGSMATTA!!! Hennes min när vi öppnade rummet - hon visste ingenting utan vi hade bara sagt att vi skulle fixa bättre garderober - kommer att följa mig resten av livet. Hon blev så glad!
    Mellanbrorsan fick löfte om uppfräsching av sitt rum nästa jul och det fick han. Rymdtema! Fast då gick det inte att hålla hemligt...

    Jag märker att mina barn njuter av sina rum, sitt eget utrymme. Hoppas din tjej blir riktigt nöjd och sover som en prinsessa i natt.

    SvaraRadera
  4. hej fina Mia :) vad roligt att du saknade mina inlägg . Datorn är frisk igen det var visst bara en blåsning som behövdes i datorn :P

    Vilken underbar sänghimmel

    Kram Malin

    SvaraRadera
  5. Nå er det lenge siden jeg har lagt igjen noen ord hos deg, så fin sengen blev, tipper hun sover godt:)

    Jeg har en aldri så liten give away på bloggen, så titt innom hvis du ønsker, og god helg:)

    SvaraRadera
  6. Men åh vilken jättefin sänggavel, vad gulligt med hjärtat. Händigt!

    SvaraRadera
  7. Vad fiffig du är att få till det!! Och att den blev klar efter bara en kväll, otroligt!! Gissar att lillan blev själalycklig!

    Många kramizar aka

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!